Ky është blogu personal im personal ku vendos kryesisht shkrimet që botoj në shtyp dhe ku ftoj miqtë e mi, kolegët apo të tjerë të interesuar për të dërguar komentet e tyre.

 

Gjithe te mirat,

Adri Nurellari

Leave a reply